Atria Senior Living

Recherches associées: Avis sur Atria Senior Living | Offres d’emploi chez Atria Senior Living | Salaires chez Atria Senior Living | Avantages sociaux chez Atria Senior Living
      Entretiens chez Atria Senior LivingEntretiens d’embauche pour Waitstaff chez Atria Senior LivingEntretien chez Atria Senior Living

26 mars 2019
      Davis, CA

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez Atria Senior Living (Davis, CA) en août 2018

Took about a month for them to respond to my application. Scheduled an interview a couple days after they called. Interview was short. They seemed to really need workers and were not really interested in my responses. The interviewer was also training someone else during the interview.

How do you handle angry customers
      Réponse de Atria Senior Living
      We are sorry that it took so long for a response. I hope that your career at Atria is going well!

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Waitstaff chez Atria Senior Living

20 mai 2026
      New York, NY

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Atria Senior Living (New York, NY) en mars 2022

The interview was Super welcoming and easy, asked about customer service experience and described the job. They asked about how you work in a team and work easily with your schedule.

How do you handle difficult situations

24 avr. 2021
      Niagara Falls, ON

J'ai postulé en personne. J'ai passé un entretien chez Atria Senior Living (Niagara Falls, ON) en mars 2018

there were some generic questions (how to handle stress, experience questions, etc.) but since this is mostly entry level and they hire a lot of teens, they don’t worry about experience.

availability, experience, how to handle stress