Asurion

Recherches associées: Avis sur Asurion | Offres d’emploi chez Asurion | Salaires chez Asurion | Avantages sociaux chez Asurion
      Entretiens chez AsurionEntretiens d’embauche pour Call Center Representative chez AsurionEntretien chez Asurion

24 juin 2025
      Orlando, FL

J'ai postulé via une autre source. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Asurion (Orlando, FL) en mars 2025

Great job and great atmosphere, able to switch around your schedule at makes lots of money. Everyone there is so excited because they are making money. It is in a great location so you will always have food .

Do you know how to power cycle a phone

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Call Center Representative chez Asurion

11 déc. 2024
      Nashville, TN

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 4 jours. J'ai passé un entretien chez Asurion (Nashville, TN) en juil. 2020

Very thorough, laid back and personable. The interviewer laid out the job asked how I handled situations and my background and then just got to know me. Not a bad interview at all.

What are some of your strengths?

1 août 2019
      Houston, TX

J'ai postulé via une agence de recrutement. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Asurion (Houston, TX) en juil. 2019

Very welcoming easy BEST INTERVIEW IVE EVER HAD IN 30 years. Not nervous at all made me feel confident & excited to have the opportunity to work for a great company

If u had super powers what would it be ?