Army National Guard

Recherches associées: Avis sur Army National Guard | Offres d’emploi chez Army National Guard | Salaires chez Army National Guard | Avantages sociaux chez Army National Guard
      Entretiens chez Army National GuardEntretiens d’embauche pour Infantryman chez Army National GuardEntretien chez Army National Guard

29 sept. 2015
      Newark, NJ

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Infantryman chez Army National Guard

24 nov. 2022
      New York, NY

J'ai postulé en personne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Army National Guard (Newark, NJ) en mai 2013

They ask dumb questions that they don't really care about in the first place. The only important thing that they care about and will ask after asking you dumb questions is "do you have any tattoos? Have you had any serious injuries, and if you do don't tell me what it is just say NO. When did you use drugs last, so we can avoid taking you to the drug testing till a certain time. How many push ups and sit ups can you do in 2mins and are you good at running?" They don't care if you are stupid, can't read or write.. As long as you can pass those thing, you are in.

Can you do push ups? Can you do sit ups? Can you run 2 miles? Do you have any tattoos? Ever had serious injury?

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 5 jours. J'ai passé un entretien chez Army National Guard (New York, NY) en oct. 2018

Too easy because I already hae years of experience in this field. Plus I have many schools, badges and multiple deployments under my belt. And having an expert infantry badge does not hurt as well.

Tell me about your experience?

15 mai 2017
      Sacramento, CA

J'ai postulé via un recruteur. J'ai passé un entretien chez Army National Guard (Sacramento, CA)

There is no interview process... you take a test and whatever your score is what opportunities are available for you. I wanted infantrymem even though I had a very high score... too easy.