Area 23

Recherches associées: Avis sur Area 23 | Offres d’emploi chez Area 23 | Salaires chez Area 23 | Avantages sociaux chez Area 23
      Entretiens chez Area 23Entretiens d’embauche pour Strategic Planner chez Area 23Entretien chez Area 23

Entretien pour Strategic Planner

24 juil. 2025
      New York, NY

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Strategic Planner chez Area 23

Entretien pour Strategic Planner

7 nov. 2023
      New York, NY

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris plus d'une semaine. J'ai passé un entretien chez Area 23 (New York, NY) en mai 2021

I had a few chemistry session interviews with prospective teammates. I then had two interviews with leaders of the planning department during which I was asked to share and discuss two creative briefs I had written at other agencies.

What assumptions do people make about brand strategy that are off base?

J'ai postulé via un recruteur. J'ai passé un entretien chez Area 23 (New York, NY)

I spoke to two people in the leadership of my department and shared 2 creative briefs I had written in the past at previous agencies. I found the process to be conversational and relaxed.

How would you describe your role to another person on your team?