Arcadia Biosciences

Recherches associées: Avis sur Arcadia Biosciences | Offres d’emploi chez Arcadia Biosciences | Salaires chez Arcadia Biosciences | Avantages sociaux chez Arcadia Biosciences
      Entretiens chez Arcadia BiosciencesEntretiens d’embauche pour Technician chez Arcadia BiosciencesEntretien chez Arcadia Biosciences

Entretien pour Technician

11 avr. 2017

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez Arcadia Biosciences

I applied through their website and received a phone call inviting me to interview in person. I interviewed on-site at in Davis, CA. After watching a safety video, I was lead into a conference room where I was interviewed by 2 people. They told me a little bit about the company and the position, then asked me questions, and finally let me ask any questions. They asked me typical questions about my past jobs, skills, etc. They did ask some questions that tested my knowledge of skills I listed on my resume. Overall it was very casual and had a friendly environment to it. I heard back after the interview 2 weeks later.

Tell us a little bit about yourself/why you want to work here/how you feel you can contribute to the company.

What do you feel you can bring from your past positions to this position?

We see that you listed "x" on your resume. Can you tell us a little more about how you would go about the process of running samples this way?