Arca (Minnesota)

Recherches associées: Avis sur Arca (Minnesota) | Offres d’emploi chez Arca (Minnesota) | Salaires chez Arca (Minnesota) | Avantages sociaux chez Arca (Minnesota)
      Entretiens chez Arca (Minnesota)Entretiens d’embauche pour Dispatch Clerk chez Arca (Minnesota)Entretien chez Arca (Minnesota)

Entretien pour Dispatch Clerk

23 sept. 2016
      Hopkins, MN

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 4 jours. J'ai passé un entretien chez Arca (Minnesota) (Hopkins, MN) en sept. 2016

Cover letter and Resume submittal, Interview, you interview with hr and dispatch manager, the biggest thing is they want to pay 15 an hr which is 5 an hr lower than national average. They have the feel of a cheap company and not a really good company to work for. They also seemed to lack a lot of benefits.

Tell me about a time that you had a customer upset about the delivery time, and how did you handle it?