Apptology

Recherches associées: Avis sur Apptology | Offres d’emploi chez Apptology | Salaires chez Apptology | Avantages sociaux chez Apptology
      Entretiens chez ApptologyEntretiens d’embauche pour IOS Developer chez ApptologyEntretien chez Apptology

Entretien pour IOS Developer

15 déc. 2015
      New Delhi

J'ai postulé via une agence de recrutement. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Apptology (New Delhi) en janv. 2014

My interview was taken by an extremely non technical lady she just checked my communication skills basically they judge you on the basis of your CV.. what so ever you write on ur cv they consider it and hire you. Tip : write about any xyz project you did and no one will ask you what the hell you did in that project as they themselves don't know as they don't have technical HR.

extremely easy interview questions they didn't ask me anything.
      Réponse de Apptology
      Amazing response when you did not get hired and did not qualify for what was even written on your resume. Companies check every bit of your resume before they put you on a technical round. We are glad you wrote this review since we do not want candidates to think that they will not be judged from their experience.

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme IOS Developer chez Apptology

Entretien pour IOS Developer

17 juin 2019
      New Delhi

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Apptology (New Delhi) en août 2018

Face to face. Pretty easy. I got a call from the company. I had a face to face interview with their iOS developer. He asked me some basic questions. Pretty easy but he had the skill to judge people.

Years of experience