Apex Animal Hospital

Recherches associées: Avis sur Apex Animal Hospital | Offres d’emploi chez Apex Animal Hospital | Salaires chez Apex Animal Hospital | Avantages sociaux chez Apex Animal Hospital
      Entretiens chez Apex Animal HospitalEntretiens d’embauche pour Veterinary Technician chez Apex Animal HospitalEntretien chez Apex Animal Hospital

Entretien pour Veterinary Technician

10 sept. 2025
      Smyrna, GA

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Apex Animal Hospital (Smyrna, GA) en août 2025

I was sent an email in response to my application with questions about my background in corporate. Weird commentary on working for “deep” pockets as if that translated to anything I saw personally as just a vet assistant/tech. Half my background was involved in nonprofit and low cost options for the community. Overall not really a great vibe to get a message questioning my life choices ignoring half my resume. Hopefully owner will see this review and be a bit more reflective how they approach applicants. It’s even more disrespectful given I was never formally replied to after such a loaded gun type of question. They need to gear toward a more respectful interview process for future applicants. I certainly will not be one.

Why did you work for corporations?