Analytic Edge

Recherches associées: Avis sur Analytic Edge | Offres d’emploi chez Analytic Edge | Salaires chez Analytic Edge | Avantages sociaux chez Analytic Edge
      Entretiens chez Analytic EdgeEntretiens d’embauche pour Data Scientist chez Analytic EdgeEntretien chez Analytic Edge

Entretien pour Data Scientist

26 mai 2026
      Bengaluru

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Analytic Edge (Bengaluru) en mars 2022

The interview consists of two rounds focused on evaluating technical expertise, Marketing Mix Modeling (MMM) domain knowledge, and core data science concepts such as statistics, regression, and model evaluation. Candidates should also expect hands-on coding questions in Python or R involving data analysis, problem-solving, and optimization scenarios.

They mainly asked questions related to Python programming, data science fundamentals, Marketing Mix Modeling (MMM), regression techniques, statistical concepts, and real-time project implementation. There were also coding questions in Python/R focused on data manipulation, optimization logic, and problem-solving scenarios based on practical business use cases.