Amazon

Recherches associées: Avis sur Amazon | Offres d’emploi chez Amazon | Salaires chez Amazon | Avantages sociaux chez Amazon
      Entretiens chez AmazonEntretiens d’embauche pour MBA Launch Program chez AmazonEntretien chez Amazon

12 sept. 2023

J'ai passé un entretien chez Amazon

The interview process comprises of 2 interviews that are 30 minutes and 2 interviews that are 45 minutes with various interviewers (not from your department team but elected interviewers). Interview process was pleasant.

Questions are based on the leadership principles

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme MBA Launch Program chez Amazon

1 juil. 2025
      Londres, Angleterre

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Amazon (Londres, Angleterre) en mars 2025

A test on a platform, simulation of a normal working day (emails, conclusion of meeting, etc) After passing the first test, invited to a back-to-back 1-on-1 interview on 16 leadership principles (2 Sr manager level) After passing the first interview, 16 leadership principles with 2 more senior/exec

Give an example when you show x (which will be a trait of one of the 16 leadership principles, but won't be stated which principle it is).

2 avr. 2024
      Luxembourg

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Amazon (Luxembourg)

2x30 minute interviews based on Amazon's leadership principles in R1. If you make it to the next stage, you have 2x45 minute interviews based on LPs again. Asked 2 LPs each in R21 and 2-3 in R2.

Tell me about a time you took a difficult decision without data Tell me abut a time you received difficult feedback and what did you do