AlphaSights

Recherches associées: Avis sur AlphaSights | Offres d’emploi chez AlphaSights | Salaires chez AlphaSights | Avantages sociaux chez AlphaSights
      Entretiens chez AlphaSightsEntretiens d’embauche pour Experienced Associate Program chez AlphaSightsEntretien chez AlphaSights

2 avr. 2017

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Experienced Associate Program chez AlphaSights

5 août 2019

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. J'ai passé un entretien chez AlphaSights en juil. 2019

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez AlphaSights

Once you send the company your cover letter and resume you are emailed a link to an automated video interview. You are given a test question to get used to the system and you are able to practice as many times as you wish. When you start the actual interview you have a limited time to answer each question and can only do so in one take.

Describe what AlphaSights does in your own words.

What other companies and positions are you applying to and how are they different from this one?

A recorded video screening - 4 questions. You are timed. You only have 1-2 minutes for each question. The site they provide you for the recorded video screening also has a quick practice interview for you to practice. Before, you do the in the interview, just make sure your video camera and mic on your computer work

What do you usually do on a free Saturday?

What skills do you think someone should develop regardless of which industry?

What other industries are you looking at?

What does AlphaSights do?

2 août 2016

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez AlphaSights en août 2016

Video interview, total of 4 questions, some below may not be the same but they will be similar. They give you a warm up video asking a simple question like your favorite movie. Then you will have 30 seconds to answer the questions they give you.

Q: What past experiences have you had that would help you succeed at AlaphaSights Q: What are you looking to achieve in your next role Q: Describe what Alaphasights does as a company Q: What personal attributes do you have that will help you succeed at Alaphasights