All Aboard Properties

Recherches associées: Avis sur All Aboard Properties | Offres d’emploi chez All Aboard Properties | Salaires chez All Aboard Properties | Avantages sociaux chez All Aboard Properties
      Entretiens chez All Aboard PropertiesEntretiens d’embauche pour Property Accountant chez All Aboard PropertiesEntretien chez All Aboard Properties

Entretien pour Property Accountant

15 déc. 2023
      Port Orange, FL

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez All Aboard Properties (Port Orange, FL)

• Phone Interview with HR to validate basic understanding of the job description as well as get to know you questions. • In person interview consisting of a short ACCOUNTING QUIZ then a your usual question answer session with CFO & COO. • Call back for 2nd “interview” consisting of another ACCOUNTING QUIZ / TEST.

The usual plus written tests.