AlgoHive Technologies

Recherches associées: Avis sur AlgoHive Technologies | Offres d’emploi chez AlgoHive Technologies | Salaires chez AlgoHive Technologies | Avantages sociaux chez AlgoHive Technologies
      Entretiens chez AlgoHive TechnologiesEntretiens d’embauche pour Associate Software Developer chez AlgoHive TechnologiesEntretien chez AlgoHive Technologies

Entretien pour Associate Software Developer

30 août 2016
      New Delhi

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 3 jours. J'ai passé un entretien chez AlgoHive Technologies (New Delhi) en janv. 2016

There was only 3 rounds 1 Technical - Machine coding round 2 Technical F2F 3 HR In the first round you have to solve 3 questions out of 10 in 4 hours. In this round they basically check your algorithm knowledge, data structure knowledge. In the second round they ask question from problems you solved in 1st round. Some puzzles will be given and you have to develop the algorithm to solve them. Last Hr round you will only reach, after you have impressed TR by your skill. and if you impressed the TR they will pay you what ever you ask (4-6 LPA)

1.Questions from Dynamic programming

2. Data Structures ( LL, Stack, Binary tree, ) mostly from trees and their complexity

3. Puzzle based on travelling salseman problem