J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Albert Heijn (Amsterdam)
Entretien
Ik heb via de website gesolliciteerd, dat was handig. Het is misschien beter om zelf naar de winkel te komen. Er waren geen problemen bij het indienen van de aanvraag.
Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Winkelmedewerker chez Albert Heijn
Je gaat op gesprek, er wordt gezegd dat je binnen een paar dagen gecontacteerd zult worden. Maar 2 weken later nog steeds geen feedback. Ze reageren ook boos en geïrriteerd als je belt van "ik heb nog niets gehoord". Spijtig dat je zo behandelt wordt. Want ik steek ook mijn tijd en moeite in.
J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 5 jours. J'ai passé un entretien chez Albert Heijn (Leyde) en août 2016
Entretien
Op kantoor langskomen om vragen over mijzelf te beantwoorden en onderstaande vragen. Hierna werd aan mij verteld dat ik aangenomen ben en moest ik de eerst volgende afspraak met een groep van 10 mensen een rondleiding volgen door de winkel waar ik al een aantal medewerkers leerde kennen. De volgende afspraak was de eerste keer werken waar ik onder begeleiding van een teamleider met de 10 mensen 2 paden gevuld heb en hierop feedback gekregen heb.
Questions d'entretien [1]
Question 1
Waarom ben jij geschikt in een Albert Heijn
Waar zie jij jezelf in de toekomst
Waarom denk jij dat wij jou moeten aannemen
Wat is FIFO vullen
Wat is LIFO vullen
Wat doe je als een klant een vraag heeft over een product welke jij niet helemaal begrijpt
Als een klant een vraag heeft waar een product staat, wat doe je dan?
Wat houdt voor jou goed vullen in?
*Bekertjes met data opgeschreven en een gele lijn op de tafel geplakt" Vul deze bekertjes 'goed'
Zelfde vraag maar nu bekertjes gevuld met verse sap