Alamo Drafthouse

Recherches associées: Avis sur Alamo Drafthouse | Offres d’emploi chez Alamo Drafthouse | Salaires chez Alamo Drafthouse | Avantages sociaux chez Alamo Drafthouse
      Entretiens chez Alamo DrafthouseEntretiens d’embauche pour Senior Mobile Developer chez Alamo DrafthouseEntretien chez Alamo Drafthouse

Entretien pour Senior Mobile Developer

21 oct. 2017

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez Alamo Drafthouse en oct. 2017

HORRIBLE. Does not respect your time. It was nearly two weeks between some email communications. They ask you to take a three hour test, but then don’t even offer you feedback on how you did. If your test was done well their engineers will interview you, but they appear to have only an intermediate level of app development skill, and do not know how to produce smooth scrolling, build UIs programmatically, etc. If you stump them they will say you are unqualified. Lacking practical knowledge of the iOS SDK, they resort to questions about memory management or such. Avoid this company, and if they ask you to take a test, make them pay you to take it. Otherwise they will waste your time and ghost you!

Have you worked in AGILE?

What does the “weak” keyword do?

How does ARC work?

What do you think of Swift?