Agiliant

Recherches associées: Avis sur Agiliant | Offres d’emploi chez Agiliant | Salaires chez Agiliant | Avantages sociaux chez Agiliant
      Entretiens chez AgiliantEntretiens d’embauche pour Sr Systems Engineer chez AgiliantEntretien chez Agiliant

Entretien pour Sr Systems Engineer

27 août 2022
      Boulder, CO

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 jours. J'ai passé un entretien chez Agiliant (Boulder, CO) en août 2022

Was called by a recruiter to do a first round interview. Afterwards, I was forwarded to a second round. Interviewed with three people. Was told I would be moving to third round after what seemed like a good interview. Two hours later received a rejection notice, no further follow-up. I expressed my disappointment after being told I would be moving to round 3 and asked for feedback so I could grow/improve on what I did wrong. I was immediately blocked on LinkedIn and received no further follow-up. Extremely unprofessional company; who even blocks people on LinkedIn? Do not waste your time here.

What is emotional intelligence (EQ)?