Affinity Trust

Recherches associées: Avis sur Affinity Trust | Offres d’emploi chez Affinity Trust | Salaires chez Affinity Trust | Avantages sociaux chez Affinity Trust
      Entretiens chez Affinity TrustEntretiens d’embauche pour People Director chez Affinity TrustEntretien chez Affinity Trust

Entretien pour People Director

7 juin 2024
      Thame, England

J'ai postulé via une agence de recrutement. Le processus a pris 6 semaines. J'ai passé un entretien chez Affinity Trust (Thame, England) en avr. 2024

Good process managed through a third party. Approached on LinkedIn, comprehensive candidate pack provided. Process was submussion of CV and cover letter. Upfront with salary range. Informal screening call followed by first stage interview with good quality feedback.

How would your team describe your leadership style.
      Réponse de Affinity Trust
      Thank you for taking time to leave a review about your experience of recruitment with us. Applying for a job with us is for many their first experience of Affinity Trust, and it's important to us that it is positive, even if we do not make an offer. Thank you for your interest in Affinity Trust, we wish you the very best in your job search.