AeroProfessional

Recherches associées: Avis sur AeroProfessional | Offres d’emploi chez AeroProfessional | Salaires chez AeroProfessional | Avantages sociaux chez AeroProfessional
      Entretiens chez AeroProfessionalEntretiens d’embauche pour Cabin Crew chez AeroProfessionalEntretien chez AeroProfessional

Entretien pour Cabin Crew

23 avr. 2019
      Londres, Angleterre

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez AeroProfessional (Londres, Angleterre) en janv. 2019

La entrevista fue muy bien, los entrevistadores fueron muy amables. despues de la presentacion confirman tu altura y si no coincide con lo que piden te dicen de irte ya que no cumple el principal requisito de seguridad aeronautica

Por que quieres ser cabin crew/ como solucionarias un problema / que habilidades tienes

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Cabin Crew chez AeroProfessional

Entretien pour Cabin Crew

31 mai 2021

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez AeroProfessional

I applied for a cabin crew position at the beginning of May. After receiving the package information I rushed to provide al the necessary documents for the application, even spending 70 euros to renew my medical certificate. After sending all the documentation I never received an answer, not even 'files received,thank you. Whilst I appreciate that my profile may not be suitable for a position I believe that disappearing completely is not a decent policy for a recruiting agency.

N/a
      Réponse de AeroProfessional
      Hello, Thank you for your feedback, it is really difficult to provide a specific response to the above as your feedback was posted anonymously. If you are comfortable with emailing our team at candidatecare@aeroprofessional.com with the subject line 'FAO Dean - Glassdoor review', our Recruitment Delivery Manager will personally get back to you to discuss your application. Otherwise, we are of course deeply sorry about your recent experience. For the cabin crew role we had hundreds of applications and responding to every application in a timely manner presented an extreme challenge. At no point did we make it mandatory for candidates to self fund any training prior to being successful but we apologise if this was misunderstood in our communications as it was such an urgent requirement. Please do get in touch so we can discuss further. Kindest regards, Your AeroProfessional Team