Aearo

Recherches associées: Avis sur Aearo | Offres d’emploi chez Aearo | Salaires chez Aearo | Avantages sociaux chez Aearo
      Entretiens chez AearoEntretiens d’embauche pour Felt Like Phishing chez AearoEntretien chez Aearo

Entretien pour Felt Like Phishing

1 juil. 2020

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Aearo

I felt like the two interviewers were phishing rather than interviewing. They gave me what is an extremely scripted interview instead of having an actual converstaion. Also, this was a video interview, but for some reason, the two interviewers decided I didn't get to see their faces, while they got to see mine?! Talk about insulting. The final questions were fairly invasive, asking about how I was doing finding a job? Honestly, that is none of their business! I'm pretty sure its illegal too.

How do you find the job market? How is your job search going? Have other companies contacted you?