Advantage Solutions

Recherches associées: Avis sur Advantage Solutions | Offres d’emploi chez Advantage Solutions | Salaires chez Advantage Solutions | Avantages sociaux chez Advantage Solutions
      Entretiens chez Advantage SolutionsEntretiens d’embauche pour Retail Reset Merchandiser chez Advantage SolutionsEntretien chez Advantage Solutions

22 avr. 2019
      Riverside, CA

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Advantage Solutions (Riverside, CA) en janv. 2015

nothing really. they will hire anyone willing to do the job. im not even kidding. here are some more words. here are some more words. here are some more words.

you're hired

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Retail Reset Merchandiser chez Advantage Solutions

7 août 2022
      Salt Lake City, UT

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 5 jours. J'ai passé un entretien chez Advantage Solutions (Salt Lake City, UT) en janv. 2022

Over the phone, very few questions about previous employment. Pleasant enough offer was emailed within 20 min. When I asked questions about benefits interviewer was unable to answer. I was told I would learn all that in orientation

What hours and days I could work. If I could travel

22 avr. 2016
      Calif City, CA

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 3 jours. J'ai passé un entretien chez Advantage Solutions (Calif City, CA) en janv. 2016

quick. got call back next day. never met hiring mgr. in person. all on phone calls then lots of email for hiring process. 20 emails but got hired. then you get stuff from home office to send back. you have to go to a fed ex office to return paper work. after you send back stuff you get more emails that paperwork is good.

when can you start

26 oct. 2015

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Advantage Solutions

The interview process for the retail reset merchandiser position was short and straight to the point. They will ask for your availability, mode of transportation, car insurance, and salary requirements. The interviewer was polite and asked the essential questions. Overall, the interview was conducted well.

What is your availability?