Acuity Inc.

Recherches associées: Avis sur Acuity Inc. | Offres d’emploi chez Acuity Inc. | Salaires chez Acuity Inc. | Avantages sociaux chez Acuity Inc.
      Entretiens chez Acuity Inc.Entretiens d’embauche pour Engineering Leadership Program chez Acuity Inc.Entretien chez Acuity Inc.

Entretien pour Engineering Leadership Program

25 juin 2016
      Conyers, GA

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Acuity Inc. (Conyers, GA) en févr. 2016

I was interviewed by 5 people (it's usually only 4 though), each about 30 minutes long. Very friendly people. The ME's didn't have technical questions but the EE's did so be prepared for that. They pay for all of your expenses and hold a networking event the day before.

How would you design a circuit to step down from a high voltage to a low voltage?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Engineering Leadership Program chez Acuity Inc.

Entretien pour Engineering Leadership Program

1 avr. 2016
      Atlanta, GA

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez Acuity Inc. (Atlanta, GA) en févr. 2016

Basic questions on resume and interns. Interview was by four different panels of one hour each. Nothing too difficult. Questions were focused on design experiences and how you would fit into the company etc. Engineering and supply chain professionals were present in the panel.

Design for manufacturing