Actief

Recherches associées: Avis sur Actief | Offres d’emploi chez Actief | Salaires chez Actief | Avantages sociaux chez Actief
      Entretiens chez ActiefEntretiens d’embauche pour HR- Consultant chez ActiefEntretien chez Actief

Entretien pour HR- Consultant

27 juil. 2025

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme HR- Consultant chez Actief

Entretien pour HR Consultant

4 nov. 2022

J'ai passé un entretien chez Actief

Snel eerlijk en vlotte feedback. Eerste gesprek met Office manager en 2e finale gesprek met regiomanager. Vervolgens telefonisch en per mail loonvoorstel. De opstart wordt voorzien met een goede onboarding. Sterke opleidingen om klaargestoomd te worden voor de job.

Wat de job van HR Consultant inhoud.

J'ai passé un entretien chez Actief

Super lang wachten op feedback, houden je aan het lijntje terwijl ze al meer weten. Geen open communicatie. Super lang wachten op feedback, houden je aan het lijntje terwijl ze al meer weten. Geen open communicatie.

- Wanneer kan je beginnen? - Hoelang is je opzeg? - Wat is jou gevoel bij ons bedrijf?

Entretien pour HR- Consultant

21 oct. 2019
      Bruges, Flandre Occidentale

J'ai postulé en personne. J'ai passé un entretien chez Actief (Bruges, Flandre Occidentale) en nov. 2016

Een sollicitatiemail gestuurd en daarna snel opgebeld geweest door de recruiter. Eerst een gesprek met de recruiter en branch manager en daarna een gesprek met de business developpement manager.

Waarom ben je op zoek naar een andere job? Waar wil je graag naar toe gaan in een volgende job? Waarom wil je bij Actief werken? Hoe snel ben je beschikbaar?