Ace Turtle Services

Recherches associées: Avis sur Ace Turtle Services | Offres d’emploi chez Ace Turtle Services | Salaires chez Ace Turtle Services | Avantages sociaux chez Ace Turtle Services
      Entretiens chez Ace Turtle ServicesEntretiens d’embauche pour Software Engineer chez Ace Turtle ServicesEntretien chez Ace Turtle Services

17 juil. 2023
      Bengaluru

J'ai postulé via une autre source. J'ai passé un entretien chez Ace Turtle Services (Bengaluru) en juin 2019

1. Complete a small offline assignment. 2. Front end interview online one to one. 3. Back end interview online one to one. 4. Manager Round one to one. 5. HR Round online one to one

1) Build Angular application with materials that uses graph and track the co-ordinate of it. 2) Angular SPA related question like different ways of component communications, Life cycle etc. 3) Backend first basic JS theory like recursion, etc. 4) Why I'm fit for the jobs ? 5) Salary discussion

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Software Engineer chez Ace Turtle Services

30 nov. 2025

J'ai passé un entretien chez Ace Turtle Services

I had a calm, structured interview. The interviewer asked technical questions, followed by a short discussion on past projects. Nothing surprising—overall neutral, polite, and professional, ending with no immediate feedback. It was okay

they asked me about projects

Entretien pour Software Developer

16 déc. 2022
      Kharagpur, West Bengal

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. J'ai passé un entretien chez Ace Turtle Services (Kharagpur, West Bengal) en déc. 2022

I was asked to coding question during campus placements in time complexity that is not even possible. I was asked maximum possible queues in priority queue and nothing like this exists.

I was asked to find all Pythagorean triplets in O(n) time complexity which is not possible. I was asked maximum possible queues in priority queue and nothing like this exists.

22 août 2022
      Bengaluru

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Ace Turtle Services (Bengaluru) en août 2022

Interviewer was very good. Already gone through resume in very detail. Questions were good and good understanding of topics. But HR didn't call back or email even it was rejection.

1. JavaScript 2. Basic to Advanced React concept