Access Company

Recherches associées: Avis sur Access Company | Offres d’emploi chez Access Company | Salaires chez Access Company | Avantages sociaux chez Access Company
      Entretiens chez Access CompanyEntretiens d’embauche pour Product Manager chez Access CompanyEntretien chez Access Company

Entretien pour Product Manager

22 mars 2013
      Sunnyvale, CA

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Access Company (Sunnyvale, CA) en janv. 2009

Standard product management questions about products delivered, processes used, successes and failures. No trick questions. Referrals were highly regarded so helped to know someone at the company to get an interview. Use LinkedIn to find someone you know or a connection to someone you know at the company. Relevant experience is of course a big help.

What was a difficult decision you had to make where the answer would not please everyone? How did you make the decision? How did you handle the result of the decision?