AMAZECH SOLUTIONS

Recherches associées: Avis sur AMAZECH SOLUTIONS | Offres d’emploi chez AMAZECH SOLUTIONS | Salaires chez AMAZECH SOLUTIONS | Avantages sociaux chez AMAZECH SOLUTIONS
      Entretiens chez AMAZECH SOLUTIONSEntretiens d’embauche pour Power BI Developer chez AMAZECH SOLUTIONSEntretien chez AMAZECH SOLUTIONS

Entretien pour Power BI Developer

13 juin 2023

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 5 jours. J'ai passé un entretien chez AMAZECH SOLUTIONS en avr. 2022

Basic Question on power Bi and SQL What is Power BI, and how does it differ from other BI tools? Explain the components of Power BI and their functionalities. What are the different types of data connections available in Power BI? How do you create a calculated column in Power BI? What is the difference between a calculated column and a measure? What is the difference between a table and a matrix visualization in Power BI? How can you create a hierarchy in Power BI? Why would you use a hierarchy? Can you explain the concept of drill-through in Power BI and how to implement it? What is DAX (Data Analysis Expressions)? Provide an example of a DAX function.

what is joins ? DAX Queries component of power bi