ABC

Recherches associées: Avis sur ABC | Offres d’emploi chez ABC | Salaires chez ABC | Avantages sociaux chez ABC
      Entretiens chez ABCEntretiens d’embauche pour Businesses Development Manager chez ABCEntretien chez ABC

Entretien pour Businesses Development Manager

16 oct. 2023

J'ai passé un entretien chez ABC

Pleasant experience, very friendly people, difficult questions, seamless process, interesting challenge, competitive criteria, good HR engagement, consistent informative communication, easy application process and procedure, transparent salary expectations and qualifications and competency requirements

What are your aspirations for the next five years

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Businesses Development Manager chez ABC

Entretien pour Business Development Manager

3 oct. 2023
      Kerala Estate

J'ai passé un entretien chez ABC (Kerala Estate)

It has 2 rounds first round is a basic round and the second round which is an intermediate round where they check our knowledge and the last they will ask what is your salary expectation

Hey Sell me a pen?

Entretien pour Business Development Manager

25 nov. 2022

J'ai passé un entretien chez ABC

Good and Smooth process. get feedback on next day of interview. Provide detail information of Job Description. Total 3 rounds of interview 2 technical and 1 hr round it almost take 15 days to complete the prcosess

Tell me about yourself What motivates you in your work? What is your educational background? What did you most enjoy about school? Why do you enjoy business development? What do you enjoy the most and least about teamwork? What qualities do you think make someone a good salesperson? Where do you see yourself in five years? What is your greatest strength? What is your greatest weakness? What do you enjoy doing when you're not at work?