3Dexter

Recherches associées: Avis sur 3Dexter | Offres d’emploi chez 3Dexter | Salaires chez 3Dexter | Avantages sociaux chez 3Dexter
      Entretiens chez 3DexterEntretiens d’embauche pour Product Trainer chez 3DexterEntretien chez 3Dexter

5 sept. 2017
      New Delhi

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Product Trainer chez 3Dexter

28 avr. 2021
      New Delhi

J'ai postulé via une agence de recrutement. J'ai passé un entretien chez 3Dexter (New Delhi) en août 2017

First there will be a simple telephonic round, if selected you will be assigned a Design Assignment to be done on Sketch-Up pro which would be easy if you have ever worked on any CAD Software. After that there will be a Face to Face Interview at there office in Pitampura Delhi.

Mostly HR questions. You also need to prepare a Presentation on 3D Printer.

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez 3Dexter (New Delhi) en déc. 2019

It was good and exciting, the question were related to my past work or education, which one must be knowing, also they asked about my experience of working with kids like tuitions etc.

About 3D Printing, types of 3D Printing, will you be able to handle school kids ?

29 oct. 2017
      Pitampura, Delhi

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 jours. J'ai passé un entretien chez 3Dexter (Pitampura, Delhi) en mars 2017

Telephonic round which tests everything about yourself including your prior experience then designing which will have some tasks to be completed within deadline then personal interview which takes about 30 mins.