1105 Media

Recherches associées: Avis sur 1105 Media | Offres d’emploi chez 1105 Media | Salaires chez 1105 Media | Avantages sociaux chez 1105 Media
      Entretiens chez 1105 MediaEntretiens d’embauche pour Project Coordinator chez 1105 MediaEntretien chez 1105 Media

Entretien pour Project Coordinator

16 avr. 2024

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez 1105 Media

Phone interviews were done via phone. Communications to set up the interview were done via email. After the second interview, emails to set up the next interview became more sporadic and delayed. My next interview kept getting rescheduled, or I would get ghosted. The last communication was a phone call to reschedule but I never heard back. It was a disappointing experience to be ghosted like that. Whoever wants to apply here, be careful.

What is your greatest strength?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Project Coordinator chez 1105 Media

Entretien pour Project Coordinator

20 août 2021

J'ai passé un entretien chez 1105 Media

Called but never called back? I thought I would hear from them because they called me so quickly after submitting but I guess not? I might have just had a busy person but other reviews of the company seemed lackluster so I didn't bother, unfortunately.