NICE Actimize

4,1

Craig Costigan

21 févr. 2025

Good

Avantages

Nice atmosphere and Nice coworkers.

Inconvénients

Should do more for employee

Réponse de NICE Actimize
Thank you for sharing your thoughts with us. NICE Actimize loves investing in its employees, by fostering a great culture. Our employee surveys always point to the work culture and strong teams as our core strengths. Wishing you success in your professional endeavors!
22 avr. 2024

cost controller

Avantages

salaire annuel et 2 primes

Inconvénients

pas d assurance et pas de conges maladies

Réponse de NICE Actimize
At NICE, we hire top talent and our "pay for performance" culture ensures that strong performers are duly compensated. We wish you ongoing success in your career journey at NICE.
10 oct. 2018

Avantages

- Ambiance startup. - Bonne balance vie/travail. - Possibilité de remoting.

Inconvénients

- La boite a du mal à sortir du modèle startup. - Les anciens (souvent sous-diplomés/peu experimentés) gèrent les projets d'une manière très cavalière - et tout le monde subit les conséquences. - Aucune perspective de croissance en France/Europe - Peu/Pas d'évolution pour les salariés FR. - Peu/Pas de mobilité géographique. - Politique Politique Politique Politique Politique ... il vaut mieux être passé par une école type Accenture/Deloitte pour survivre.

Glassdoor compte 675 avis de salariés NICE Actimize publiés anonymement par des employés NICE Actimize. Lisez les avis et évaluations sur Glassdoor, et décidez si NICE Actimize est fait pour vous.