Strong ownership opportunities, but processes still maturing - Avis employé Software Engineer Datatron

28 sept. 2025

Avantages

Great place to learn fast — you’ll work across multiple parts of the stack and gain exposure to ML/AI, infra, and product. Collaborative team — colleagues are approachable and open to feedback. Ownership — you get to make real decisions, not just follow tickets. If you like autonomy, you’ll thrive. Vision — the company is tackling a real need model governance/ops in a growing space.

Inconvénients

Leadership can feel inconsistent — priorities sometimes shift suddenly, which can be frustrating. Compensation/benefits are okay but not market-leading. Good for learning, not necessarily top-of-market pay. Processes are still developing — some lack of structure around planning, communication, and role clarity.

Découvrez plus d’avis sur Datatron

4 août 2025

Avantages

Very good company . Can learn a lot

Inconvénients

I don’t have any bad experience

20 juil. 2021

Avantages

excellent environnement de travail, j'apprécie vraiment l'intégrité, la clarté et une communication solide entre les dirigeants et l'équipe, tout le monde est super sympathique et toujours prêt à s'entraider - il n'y a aucune animosité dans l'équipe et le PDG met l'accent sur la nécessité de maintenir la culture d'entreprise une entreprise en démarrage est toujours le meilleur moyen de démarrer votre carrière lorsque vous êtes nouvellement diplômé - mais Datatron s'investit pour vous amener là où vous voulez être et le PDG est toujours ouvert aux commentaires, aux préoccupations ou aux questions. si vous souhaitez assumer plus de responsabilités en dehors de votre description de poste, cela ne vous en empêchera pas. porter plusieurs chapeaux et grandir professionnellement/individuellement est quelque chose qu'ils encouragent fortement.

Inconvénients

aucun auquel je puisse penser pour le moment