Travailler chez Kerry Foods | Glassdoor.ch

Présentation de Kerry Foods

Egham, Angleterre (Royaume-Uni)
Entre 5'001 et 10'000 employés
1972
Entreprise non cotée en bourse
Fabrication de boissons et de produits alimentaires
Ne sait pas / non applicable
Arla Foods, Bakkavor, Greencore

Avis sur Kerry Foods

3.8
StarStarStarStarStar
Tendances des évaluationsTendances des évaluations
Recom­mandent
Approuvent le PDG
Kerry Foods CEO Duncan Everett
Duncan Everett
31 Évaluations
  • « Procurement »

    StarStarStarStarStar
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Dirigeants
    Ancien employé - Procurement Analyst - Naas (Irlande)
    Ancien employé - Procurement Analyst - Naas (Irlande)
    Ne recommande pas
    Point de vue négatif
    Aucune opinion sur PDG

    J'ai travaillé chez Kerry Foods en contrat permanent (Plus de 3 ans)

    Avantages

    Excellent exposure and being involved in a variety of projects. Young team members are very energetic and open to change. A lot of the times team members did go above and beyond for the senior managers.

    Inconvénients

    Low wages for what was done, worked very long hours and not compensated for them in either time back or a payment. Senior management will try to limit progression and only will give a raise when a resignation is handed in. Can be environment wise very difficult to work in. If you make your opinion heard and want to get a fair treatment it'll be virtually impossible. There are absolutely no perks offered unless if you are senior management.

    Conseils à la direction

    Listen to your employees, build trust and encourage the development of your employees. Give back and don't

Voir les 53 avis

Prix et distinctions de Kerry Foods

Faites-nous savoir s'il nous manque toute reconnaissance du milieu de travail ou de l'industrie – Ajouter des prix

Vous travaillez chez Kerry Foods ? Partagez vos expériences

Kerry Foods
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star
 
Cliquez pour noter
ou