Walt Disney Company

Recherches associées: Avis sur Walt Disney Company | Offres d’emploi chez Walt Disney Company | Salaires chez Walt Disney Company | Avantages sociaux chez Walt Disney Company
      Entretiens chez Walt Disney CompanyEntretiens d’embauche pour Senior 3D Artist chez Walt Disney CompanyEntretien chez Walt Disney Company

Entretien pour Senior 3D Artist

25 oct. 2014
      Palo Alto, CA

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez Walt Disney Company (Palo Alto, CA) en sept. 2014

Just applied several month ago. One day, recruiter contact me, then have a phone interview with recruiter. A few days later have a phone interview with art director in company. A few days later I got suggestion for onsite interview, then fly to there one week later. They are nice and friendly, also provided all of expense for on site interview travel. I met each of 6 people for onsite interview. It was good experience to know various people, and know about the studios, but something feel like a unorgaznied. Most of questions are meaningless. Even some of interviwer complained about studios. Some of interviewer talked me about what they are going to make a mobile game, but there is no point of view for what they are going to make it. Some interviewer show me their prototype game, it just look like a Marvel version of Clash of clans. One of uniques thing is there is no art test for position.

Did you use Unity?