Publicis Sapient

Fait partie de Publicis Groupe

Recherches associées: Avis sur Publicis Sapient | Offres d’emploi chez Publicis Sapient | Salaires chez Publicis Sapient | Avantages sociaux chez Publicis Sapient
      Entretiens chez Publicis SapientEntretiens d’embauche pour Software Development Engineer chez Publicis SapientEntretien chez Publicis Sapient

19 déc. 2020

J'ai postulé via une autre source. J'ai passé un entretien chez Publicis Sapient

2 Technical Rounds and 1 HR Round. First round is about the data structure & algorithms, given problems. The second round is about system design. Mostly about any Cloud Technologies,

Any one Cloud Technology Azure/AWS/GCP

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Software Development Engineer chez Publicis Sapient

16 oct. 2025
      Warangal

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. J'ai passé un entretien chez Publicis Sapient (Warangal) en oct. 2025

1.Technical Round Intro Questions on Object Oriented Programming Small case how will you build a ecommerce platform DSA Question Questions on Full Stack Questions on System Design, Dev ops, HTML, CSS etc.

Intro and Questions on various topics and String rotation question

11 déc. 2022
      New Delhi

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Publicis Sapient (New Delhi) en oct. 2022

There was an online test held then on the further end we had to prepare for an online interview consisting of two rounds one technical and one hr, After completing the technical test which had three questions 2 medium and 1 hard. We had to wait for the shortlist

One question about sorting the linked list About resume and Intern Experience

6 janv. 2022
      South Goa

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. J'ai passé un entretien chez Publicis Sapient (South Goa) en nov. 2021

1. Coding Round - Medium level+ difficult level 2. Domain Interview- (Code + questions) Object Oriented Programming, Data Structure and Algorithm, System Design total 1hr duration. 3. HR interview- personality / behavioural questions total 30 min

Code: Car parking Lot using Inheritance Questions: Object Oriented Programming, Data Structure and Algorithm, System Design