Cargotec

Recherches associées: Avis sur Cargotec | Offres d’emploi chez Cargotec | Salaires chez Cargotec | Avantages sociaux chez Cargotec
      Entretiens chez CargotecEntretiens d’embauche pour Software Developer chez CargotecEntretien chez Cargotec

Entretien pour Software Developer

28 juil. 2020
      Taramani

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Cargotec (Taramani) en juin 2019

It was shocking to find our they had first round which included aptitude questions for a 3 years experienced candidate. That is quite absurd, when you think about it, since you would need to prepare with RS agarwal book for that kind of questions.

It had 10 aptitude questions, which we would have studied during our campus placements. There was also one programming question, ,which would be considered medium level.

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Software Developer chez Cargotec

Entretien pour Software Engineer

7 mars 2022

J'ai passé un entretien chez Cargotec

Short and efficient. Multiple people were involved in the interview, making it more like a group discussion on relevant topics. After the in person interview I received link to a codility coding test which was simple, most likely meant to weed out any candidates with 0 coding skill.

Have you received offers from other companies?